Bistronomie menu

 Vanaf vrijdag 8 maart 2024

3-gangen 54 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 64 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 6,90 euro/glas)

VOORGERECHTEN  

Tonijn vitello: tonijn gebrand/ dressing van kalf en kappertjes/ appelkapper

Kroket van scampi en basilicum/ tapenade van paprika

Tortelloni prosciutto/ mediterraanse ratatouille/ parmezaan

 

HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis/ puree/ fijne olijfolie/ groene kruiden/ beurre blanc

Lomo “Duroc”/ aardappelnootjes/ zachte groene peper/ seizoengroentjes

Wangetjes “West-vlees” traag gegaard in streekbier/grotchampignons/ frietjes gebakken in ossewit

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Tiramisu speculoos “le bouquet garni”

Crème brûlée/ vanille

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+7€ in menu)