BISTRONOMIE-MENU €37 - €47,-pp.

(vanaf zaterdag 17 november 2017)

3-gangen 37€: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 47€: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, €5/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Duo van zalm "graved-lax-gerookt"/toast/dille/mierikswortel/rode ui

Breydelspek/crème van rode biet/dip van zachte mosterd/croutons

Artisanaal bereide garnaalkroket/jus van langoustines/saffraan/tomaat/komkommer (+ 3€/2 stuks)


 

HOOFDGERECHTEN

 

Winterkabeljauw/preipuree/witloof/zachte curry (+3€ in menu)

Varkenswangetjes gegaard in streekbier/puree van zuurkool

Kalfs entrecote/savooi/oesterzwam/graanmosterd/krieltjes

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Crème brulée/vanille ijs

Roomrijst/mandarijn/ijs van witte chocolade

 

Assortiment kazen "De Kaastafel Herk-De-Stad" (+5€ in menu)

 

LE BOUQUET GARNI

TEL: 011 68 97 34

Nieuwsbrief

 

 

Copyright Le Bouquet Garni 2011-2017
Webdesign by Caroline Op de Beeck
Made by MSL-Projects