A la carte

(vanaf vrijdag 7 december 2018)

 

VOORGERECHTEN

 

Rustieke wintercarpaccio/ waldorfsalade/ truffelcrème/ parmezaan

16 euro

Gebakken St-Jacobsnootjes/ risotto/ speksnippers/ jus van oesterzwam

19 euro

Artisanaal bereide garnaalkroket/ couscous van bloemkool en tomaat/ huisbereide tartaar

13 euro (+3€/2 stuks)


HOOFDGERECHTEN

 

Schelvishaasje/ puree van spinazie/ broccoli/ sausje van saffraan en fijne groentjes

24 euro

Varkenswangetjes gegaard in streekbier/ champignons/ frietjes

23 euro

Solomillo”DUROC”( Spaans varkenshaasje)/ mini witloof/ rode kool/ krieltjes

24 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Eigentijdse tiramisu anno 2018-2019

11 euro

Crème Brûleé/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro