(Combinatie : à la carte, tasting-menu, bistronomie-menu is niet mogelijk per tafel )
VOORGERECHTEN
Tartaar van rund oosters getint/ krokante scampi
22€
Carpaccio even anders geserveerd/ rucola-olie/ crème van truffel
20€
Artisanale basilicum-scampikroket/ tartaar uit eigen keuken
19€
Medaglioni buratta en zongedroogde tomaat/ groen kruidenolie/ jus van tomaat en paprika
17€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis/ kruidenpuree/ mosseltjes/ waterzooi sausje
32€
Runderhaasje Black angus/ pommes noisette/ peperroom zacht getomateerd
33€
Medaglioni buratta en zongedroogde tomaat/ groen kruidenolie/ jus van tomaat en paprika
25€
Wangetjes West-vlees traag gegaard/ champignons/ frietjes gebakken in ossewit
27€
NAGERECHTEN
Dame Blanche/warme chocolade “Callebaut”
13€
Vanille-parfait/ rabarber/ aardbei
14€
Crème brulée/ vanille-ijs
13€
Assortiment kazen “ De kaastafel Herk-de-Stad “
15€