A la carte

(vanaf vrijdag 15 februari 2019)

 

VOORGERECHTEN

 

Duo van Schotse zalm: gerookt/ huisgemarineerd

17 euro

St-Jacobsnootjes/ open ravioli/ salsa van Zuiderse groentjes

19 euro

Ragout van champignons/ toast/ dragon/ serranoham

15 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Skrei/ wortel/ raap/ nantuasaus (schaaldieren)

26 euro

Pot au feu van lams/ seizoensgroentjes/ frietjes

23 euro

Filet van speenvarken licht gepekeld/ knolselder/ courgette/ krieltjes

24 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Krokante wafel/ crème Suisse/ fruit

11 euro

Crème Brûleé/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro