A la carte

(Vanaf vrijdag 4 september 2020)

VOORGERECHTEN

Zalm “Graved lax” gemarineerd in gin en rode biet/ gepekelde groentjes/ dip van framboos en sjalot

18 euro

Ravioloni van scampi/fijne groentjes/ curry/ scampi

17 euro

Gegrilde breydelham/ crème van jonge erwt/ dip van pickels/ croutons

15 euro

 


HOOFDGERECHTEN

 

Roodbaarsfilet/ Zuiderse risotto/ ratatouille/ pesto van rucola

24 euro

Kalfs filet d’anvers/ courgette/ babymais/ lichte jus/ krieltjes

27 euro

Navarin van lamsrumsteak, zacht gegaard in porto/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

26 euro

 


SUGGESTIES

(enkel als suggestie te verkrijgen)

Carpaccio van rund/ zongedroogde tomaat/ rucola/ pijnboompit/ dip van truffel

Voorgerecht: 16€

 

Zeetong/hoeveboter/warme groentjes/ Frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 33€

 

Filet pur/ peperroom/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 30€

 

Ravioloni van scampi/ fijne groentjes/ curry/ scampi’s

Hoofdgerecht: 24€


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Brusselse wafel/ crème Suisse/ vers fruit

11 euro

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro