A la carte

(Vanaf vrijdag 6 maart 2020)

VOORGERECHTEN

 

Surf ‘n turf van agnusbeef/ sneeuwkrab/ kruidenboeket/ truffelmayonaise

18 euro

Romige risotto/ gerookte zalm/ pesto van jonge erwtjes

16 euro

Kaaskroketjes van oud Bruggekaas/ salade van witloof, tomaat, boontjes/ currydip

15 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Roodbaarsfilet/ frisse tuinkruidenpuree/ sausje van rode paprika/ courgette

28 euro

Haasje van melkbigfilet/ seizoensgroentjes/ ovenaardappel/ lichte jus

24 euro

Varkenswangetjes zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

New York cheesecake/ compote van woudvruchten

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro