A la carte

(Vanaf vrijdag 12 juni 2020)

VOORGERECHTEN

Vitello Tonato/ zachte tonijncrème/ kappers/ rucola/ crouton

17 euro

Flinterdun agnus-rund/ groene asperges/ truffelmayonaise/ tomaat/ kruidenboeket

16 euro

Pasta penne “pizzaiola”/ scampi’s/ paprika/ basilicum

15 euro

 


HOOFDGERECHTEN

 

Zeebaarsfilet/ risotto/ ratatouille/ jus van zoete paprika

24 euro

Kalfs dunne lende/ snijboon/ bloemkool/ krieltjes/ zachte pickles

25 euro

Varkenswangetjes zacht gegaard/ zoete soja/ akkerchampignons/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

(enkel als suggestie te verkrijgen)

Carpaccio van rund/ zongedroogde tomaat/ rucola/ pijnboompit/ dip van truffel

Voorgerecht: 16€

 

Zeetong/hoeveboter/warme groentjes/ Frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 33€

 

Filet pur/ béarnaise/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 30€

 

Penne “Pizzaiola”/ scampi’s/ parika/ basilicum

Hoofdgerecht: 21€


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Belgische aardbeien/ luchtige mascarpone/ ijs van witte chocolade

11 euro

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro