A la carte

(vanaf vrijdag 9 augustus 2019)

 

VOORGERECHTEN

 

Surf ‘n turf: carpaccio/sneeuwkrab/ salade van wortel-knolselder/ dip van rucola

18 euro

Scampi’s à l’armoricaine/ risotto/ tomaat/ dragon

16 euro

Ravioli van ricotta en spinazie/ gerookte zalm/ pistache-tuinkruidensausje

15 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Dorade royal filet/ snijboon/ frisse olijfolie puree/ bisque

24 euro

Filet van melkbig/ fijne boontjes/ bospeen/ honing-graanmosterd

23 euro

Varkenswangetjes “Duroc”- zacht gegaard/ zoete soja/ champignons/ frietjes in ossewit

22 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Zomerse tiramisu van aardbeien

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro