A la carte

(Vanaf vrijdag 2 oktober 2020)

VOORGERECHTEN

Rustieke carpaccio/ herfstsalade/ truffelcrème/ okkernoot/ radijs/ parmezaan

17 euro

Kroketjes van oud Brugge kaas/ waldorf-salade/ currydip

15 euro

Pasta “Linguine”/ scampi’s/ salsa tomaat-paprika/ pesto

16 euro

 


HOOFDGERECHTEN

 

Kabeljauw op vel/ fijne groentjes/ curry/ puree van spinazie

28 euro

Rosé gebakken hertensteak/ rode kool/ Brusselse spruitjes/ gratinaardappel

29 euro

Wangetjes zacht gegaard in trappistenbier/ champignons/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

(enkel als suggestie te verkrijgen)

 

Kroketjes van oud Brugge kaas/ waldorf-salade/ currydip/ frietjes in ossewit

hoofdgerecht: 19€

 

Zeetong/hoeveboter/warme groentjes/ Frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 33€

 

Filet pur/ peperroom/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 30€

 

Pasta “linguine”/ scampi’s/ salsa tomaat-paprika/ pesto

Hoofdgerecht: 22€


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Fantasie van chocolade: mousse, brownie, stracciatella

11 euro

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro