A la carte

(vanaf vrijdag 7 juni 2019)

 

VOORGERECHTEN

 

Vitello tonato “onze stijl”/ kalfs/ tonijncrème/ scampi

17 euro

Pasta “pizzaiola”/ scampi/ tomaat-paprika

16 euro

Pulled pork/ colewslaw/ honing-mosterddressing

15 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Presa “Duroc”/ snijboon/ babymaïs/ crème van wortel

26 euro

Kabeljauw zuiders getint/ pesto/ kruidenaardappeltjes

28 euro

Varkenswangetjes zacht gegaard/ zoete soja/ frietjes in ossewit

23 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Aardbei/ mascarpone/ limoen/ vanille

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro