A la carte

(Vanaf vrijdag 7 feb 2020)

VOORGERECHTEN

 

Vitello tonato “onze stijl”/ zacht gegaard kalfsvlees/ tonijncrème/ appelkappers

17 euro

Ravioli ricotta en spinazie/ scampi’s/ fondue van tomaat en paprika

16 euro

Ambachtelijk bereide garnaalkroketjes/ salade van wortel en knolselder/ huisbereide tartaar

18 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Skreihaasje (kabeljauw)/ puree van spinazie/ broccoli/ jus van langoustines

28 euro

Rund diamanthaas/ savooi/ crème van knolselder/ getomateerde peperroom/ krieltjes

24 euro

Varkenswangetjes zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Chocoladefantasie

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro