A la carte

(vanaf vrijdag 15 nov 2019)

VOORGERECHTEN

 

Rustieke herfstcarpaccio/ waldorf/ okkernoot/ radijs/ parmezaan

16 euro

Kroketjes van wildragout/ wortel-knolseldersalade/ curry/ framboos

17 euro

Sint-Jacobsnootjes/ beuling/ jonagold/ pastinaak (+3€  in menu)

19 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Rosé gebakken hertensteak/ savooi/ witloof/ puree van boerenkool

28 euro

Zeebaarsfilet op vel/ risotto/ champignons/ citroenboter

24 euro

Stoofpotje van wild/ zacht gegaard in trappistenbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Huisbereide Haspengouwse strudel/ vanille/ caramel

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro