A la carte

(Vanaf vrijdag 10 jan 2020)

VOORGERECHTEN

 

Gebrande zalm “mi cuit”/ zure room/ soja/ kroepoek/ frisse groentjes

17 euro

Toast champignons Tramezzini “onze stijl”/ tuinkruiden/ serranoham

15 euro

Kroketjes van Mechelse koekoek/ waldorfsalade/ raz el hout-dip

16 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Winterkabeljauw/ torenbloemkool/ nantuasaus/ puree van boerenkool

28 euro

Licht gerookt Ardeens varkenshaasje/ rode kool/ gratinaardappel/ honing-graanmosterdsausje

24 euro

Stoofpotje van lamssteak/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro

 


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Ijsgekoelde nougat/ gekarameliseerde noten/ woudvruchten

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro