A la carte

Vanaf: vrijdag 1 oktober (jaarlijks verlof van 13/09 t.e.m. 30/09) check onze facebookpagina voor het huidige menu!

 

VOORGERECHTEN

Duo van zalm: mi-cuit, gebrand in soja/ gerookt/ crème van avocado/ kroepoek

18€

Kroketjes van oud Brugge kaas/ frisse herfstsalade/ dip van curry

16€

Ravioli van boschampignons en truffel/ sausje van parmezaan en champignons

17€

 


HOOFDGERECHTEN

Tournedos van hert/ herfstgroentjes/ gratinaardappel/ sausje van port

29€

Zeebaarsfilet/ chutney van tomaat en paprika/ puree van spinazie

27€

Navarin van lams/ raz ek hanout/ grotchampignons/ frietjes in ossewit

24€

 

 


SUGGESTIES

(enkel als suggestie te verkrijgen, niet op zaterdagavond!!)

 

Ravioli van boschampignons en truffel/ sausje van parmezaan en champignons:

Hoofdgerecht: 23€

 

Zeetong/hoeveboter/warme groentjes/ Frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 34€

 

Filet pur/ peperroom/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 32€

 

Kroketjes van oud Brugge kaas/ frisse herfstsalade/ dip van curry/ frietjes in ossewit

Hoofdgerecht: 23€

 


NAGERECHTEN

Dame Blanche/ warme chocolade/ lobbige room

11€

Fantasie van chocolade: mousse, witte chocolade, Stracciatella

12€

 Crème brulée/ kaneel/ vanille-ijs

10€

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad

12€