A la carte

(vanaf vrijdag 12 april 2019)

 

VOORGERECHTEN

 

Asperges op Vlaamse wijze/ grijze garnalen/ hoeveboter/ tuinkruiden

16 euro

Gebrande St-Jacobsnootjes/ Italiaanse ham/ mosterdsla/ rucola-olie

18 euro

Ravioli van asperges en ricotta/ breydelham/ parmezaanroom

15 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Kabeljauwhaasje/ asperges/ spinaziepuree/ jus van langoustines

28 euro

Melkbighaasje/ crème van bloemkool/ broccoli/ zuiderse gratin

24 euro

Navarin van lamsrumsteak/ ras el hanout/ lentegroentjes/ frietjes

23 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Nage van meloen/ vers fruit/ roomijs pinacolada

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro