(vanaf vrijdag 15 februari 2019)
3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.
4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.
(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)
VOORGERECHTEN
Duo van Schotse zalm: gerookt/ huisgemarineerd
St-Jacobsnootjes/ open ravioli/ salsa van Zuiderse groentjes (+3€ in menu)
Ragout van champignons/ toast/ dragon/ Serranoham
HOOFDGERECHTEN
Skrei/ wortel/ raap/ nantuasaus (schaaldieren)
Filet van licht gepekeld speenvarken/ knolselder/ courgette/ krieltjes
Pot au feu van lams/ seizoensgroentjes/ frietjes
NAGERECHTEN
Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room
Krokante wafel/ crème Suisse/ fruit
Crème Brûleé/ vanille-ijs
Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)