Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 7 feb 2020)

 

3-gangen 40 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Vitello tonato “onze stijl”/ zacht gegaard kalfsvlees/ tonijncrème/ appelkappers

Ravioli ricotta en spinazie/ scampi’s/ fondue van tomaat en paprika

Ambachtelijk bereide garnaalkroketjes/ salade van wortel en knolselder/ huisbereide tartaar (+2€ in menu)

 

HOOFDGERECHTEN

 

Skreihaasje (kabeljauw)/ puree van spinazie/ broccoli/ jus van langoustines

Rund diamanthaas/ savooi/ crème van knolselder/ getomateerde peperroom/ krieltjes

Varkenswangetjes zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Chocoladefantasie

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)