Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 2 oktober 2020)

 

3-gangen 41 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 50 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Rustieke carpaccio/ herfstsalade/ truffelcrème/ okkernoot/ radijs/ parmezaan

Kroketjes van oud Brugge kaas/ waldorf-salade/ currydip

Pasta “Linguine”/ scampi’s/ salsa tomaat-paprika/ pesto

 

HOOFDGERECHTEN

 

Kabeljauw op vel/ fijne groentjes/ curry/ puree van spinazie

Rosé gebakken hertensteak/ rode kool/ Brusselse spruitjes/ gratinaardappel

Wangetjes zacht gegaard in trappistenbier/ champignons/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Fantasie van chocolade: mousse, brownie, stracciatella

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

 

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+6€ in menu)