Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 7 juni 2019)

3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Vitello tonato “onze stijl”/ kalfs/ tonijncrème/ scampi

Pasta “pizzaiola”/ scampi/ tomaat-paprika

Pulled pork/ colewslaw/ honing-mosterddressing

 

HOOFDGERECHTEN

 

Presa “Duroc”/ snijboon/ babymaïs/ crème van wortel

Kabeljauw zuiders getint/ pesto/ kruidenaardappeltjes

Varkenswangetjes zacht gegaard/ zoete soja/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Aardbei/ mascarpone/ limoen/ vanille

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)