Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 12 april 2019)

3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Asperges op Vlaamse wijze/ grijze garnalen/ hoeveboter/ tuinkruiden

Gebrande St-Jacobsnootjes/ Italiaanse ham/ mosterdsla/ rucola-olie (+2€ in het menu)

Ravioli van asperges en ricotta/ breydelham/ parmezaanroom

 

HOOFDGERECHTEN

 

Kabeljauwhaasje/ asperges/ spinaziepuree/ jus van langoustines

Melkbighaasje/ crème van bloemkool/ broccoli/ zuiderse gratin

Navarin van lamsrumsteak/ ras el hanout/ lentegroentjes/ frietjes

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Nage van meloen/ vers fruit/ roomijs pina colada

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)