Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 6 maart 2020)

 

3-gangen 41 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 50 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Surf ’n turf van agnusbeef/ sneeuwkrab/ kruidenboeket/ truffelmayonaise

Romige risotto/ gerookte zalm/ pesto van jonge erwtjes

Kaaskroketjes van oud Bruggekaas/ salade van witloof, tomaat, boontjes/ currydip

 

HOOFDGERECHTEN

 

Roodbaarsfilet/ frisse tuinkruidenpuree/ sausje van rode paprika/ courgette

Haasje van melkbigfilet/ seizoensgroentjes/ ovenaardappel/ lichte jus

Varkenswangetjes zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

New York cheesecake/ compote van woudvruchten

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)