Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 7 december 2018)

3-gangen 39 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Gebakken St-Jacobsnootjes/ risotto/ speksnippers/ jus van oesterzwam (+3€ in menu)

Rustieke wintercarpaccio/ waldorfsalade/ truffelcrème/ parmezaan

Artisanaal bereide garnaalkroket/ couscous van bloemkool en tomaat/ huisbereide tartaar (+3€/2 stuks)

 

HOOFDGERECHTEN

 

Schelvishaasje/ puree van spinazie/ jus van saffraan en fijne groentjes

Varkenswangetjes gegaard in streekbier/ champignons/ frietjes

Solomillo”DUROC” (Spaans varkenshaasje)/ mini witloof/ rode kool/ krieltjes

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Eigentijdse tiramisu anno 2018-2019

Crème Brûleé/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)