Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 10 jan 2020)

 

3-gangen 40 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Gebrande zalm “mi cuit”/ zure room/ soja/ kroepoek/ frisse groentjes

Toast champignons Tramezzini “onze stijl”/ tuinkruiden/ serranoham

Kroketjes van Mechelse koekoek/ waldorfsalade/ raz el hout-dip

 

HOOFDGERECHTEN

 

Winterkabeljauw/ torenbloemkool/ nantuasaus/ puree van boerenkool

Licht gerookt Ardeens varkenshaasje/ rode kool/ gratinaardappel/ honing-graanmosterdsausje

Stoofpotje van lamssteak/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Ijsgekoelde nougat/ gekarameliseerde noten/ woudvruchten

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)