Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 9 augustus 2019)

3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Surf ‘n turf: carpaccio/sneeuwkrab/ salade van wortel-knolselder/ dip van rucola

Scampi’s à l’armoricaine/ risotto/ tomaat/ dragon

Ravioli van ricotta en spinazie/ gerookte zalm/ pistache-tuinkruidensausje

 

HOOFDGERECHTEN

 

Dorade royal filet/ snijboon/ frisse olijfolie puree/ bisque

Filet van melkbig/ fijne boontjes/ bospeen/ honing-graanmosterd

Varkenswangetjes “Duroc”- zacht gegaard/ zoete soja/ champignons/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Zomerse tiramisu van aardbeien

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)