Bistronomie menu

 Vanaf vrijdag 10 november 2023

3-gangen 52 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 62 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 6,90 euro/glas)

VOORGERECHTEN  

Wildkroket/ salade van knolselder en appel/dip van veenbes

Tortelloni parmigiano/ tomatenroom/ trio van paprika/ champignons

St-Jacobsnootjes/ crème van erwt/ spekjes (+3€ in menu)

 

HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis/ schaaldierenrisotto/ erwt/ champignons

Tournedos van hert/ puree van knolselder/ boschampignons/ zilverui

Navarin van wild/ seizoengroentjes/ frietjes gebakken in ossewit

NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Mini Brusselse wafel/ banketbakkersroom/ woudvruchten

Moelleux van donkere chocolade/ vanille-ijs    (+- 12 min bereidingstijd)

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+7€ in menu)