Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 15 nov 2019)

 

3-gangen 40 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Rustieke herfstcarpaccio/ waldorf/ okkernoot/ radijs/ parmezaan

Kroketjes van wildragout/ wortel-knolseldersalade/ curry/ framboos

Sint-Jacobsnootjes/ beuling/ jonagold/ pastinaak (+3€  in menu)

 

HOOFDGERECHTEN

 

Rosé gebakken hertensteak/ savooi/ witloof/ puree van boerenkool

Zeebaarsfilet op vel/ risotto/ champignons/ citroenboter

Stoofpotje van wild/ zacht gegaard in trappistenbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Huisbereide Haspengouwse strudel/ vanille/ caramel

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)