Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 4 september 2020)

 

3-gangen 41 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 50 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Zalm “Graved lax” gemarineerd in gin en rode biet/ gepekelde groentjes/ dip van framboos en sjalot

Ravioloni van scampi/fijne groentjes/ curry/ scampi

Gegrilde breydelham/ crème van jonge erwt/ dip van pickels

 

HOOFDGERECHTEN

 

Roodbaarsfilet/ Zuiderse risotto/ ratatouille/ pesto van rucola

Kalfs filet d’anvers/ courgette/ babymais/ lichte jus/ krieltjes

Navarin van lamsrumsteak, zacht gegaard in porto/ warme groentjes/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Brusselse wafel/ crème Suisse/ vers fruit

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

 

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+6€ in menu)