Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 7 augustus 2020)

 

3-gangen 41 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 50 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Cilinder van schaaldieren en gerookte zalm/ waldorf/ croutons/ frisse kruiden dressing

Champignons mediterraanse wijze/ zongedroogde tomaat/ serranoham/ toast

Artisanaal bereide garnaalkroket/ salade van tomaat en komkommmer/ dip van saffraan (+3€ per 2 stuks)

 

HOOFDGERECHTEN

 

Haasje van koolvis “gebrand”/ crème van tomaat en basilicum/ puree van spinazie/ snijboon

Runderhaasje uit de Limousin/ zomerse groentjes/ aardappeltorentje/ getomateerde peperroom

Traag gegaarde wangetjes/ zoete soja/ akkerchampignons/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Eton Mess: Engels dessert bestaande uit aardbei, framboos, merenque, gezoete room

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

 

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+6€ in menu)