Bistronomie menu

 Vanaf vrijdag 10 Maart 2023

3-gangen 49 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 59 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 6,50 euro/glas)

VOORGERECHTEN  

Duo van zalm/ tuinkruiden/ lente-ui/ frisse dressing/ tasty bites

Tortelloni prosciutto cotto/ Zuiderse saus all’arrabiata

Kroketjes scampi basilicum/ tagliatelle van komkommer zoet-zuur/ dip van basilicum   

 

HOOFDGERECHTEN 

Skrei/ romige risotto/ champignons/ spekjes/ broccoli

Ribe-eye “Haspengouwbeef”/ krieltjes/ zilver-ui/ witloof/ kalfsjus afgewerkt met porto

Navarin van Texel-lam traag gegaard in bruin abdijbier/ frietjes gebakken in ossewit

NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Macarons/ ijs van cheesecake en blauwe bes

Crème brulée/ kaneel/ vanille-ijs

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+6€ in menu)