Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 12 juni 2020)

 

3-gangen 41 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 50 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Vitello Tonato/ zachte tonijncrème/ kappers/ rucola/ crouton

Flinterdun agnus-rund/ groene asperges/ truffelmayonaise/ tomaat/ kruidenboeket

Pasta penne “pizzaiola”/ scampi’s/ groene asperges

 

HOOFDGERECHTEN

 

Zeebaarsfilet/ risotto/ ratatouille/ jus van zoete paprika

Kalfs dunne lende/ snijboon/ bloemkool/ krieltjes/ zachte pickles

Varkenswangetjes zacht gegaard/ zoete soja/ akkerchampignons/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Belgische aardbeien/ luchtige mascarpone/ ijs van witte chocolade

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)