Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 15 februari 2019)

3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Duo van Schotse zalm: gerookt/ huisgemarineerd

St-Jacobsnootjes/ open ravioli/ salsa van Zuiderse groentjes (+3€ in menu)

Ragout van champignons/ toast/ dragon/ Serranoham

 

HOOFDGERECHTEN

 

Skrei/ wortel/ raap/ nantuasaus (schaaldieren)

Filet van licht gepekeld speenvarken/ knolselder/ courgette/ krieltjes

Pot au feu van lams/ seizoensgroentjes/ frietjes

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Krokante wafel/ crème Suisse/ fruit

Crème Brûleé/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)