Bistronomie menu

vanaf: vrijdag 1 oktober (jaarlijks verlof van 13/09 t.e.m. 30/09) check onze facebookpagina voor het huidige menu!

 

3-gangen 42 euro:  Kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 51 euro:  Kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5,50 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

Duo van zalm: mi-cuit, gebrand in soja/ gerookt/ crème van avocado/ kroepoek

Kroketjes van oud Brugge kaas/ frisse herfstsalade/ dip van curry

Ravioli van boschampignons en truffel/ sausje van parmezaan en champignons

 

HOOFDGERECHTEN

Tournedos van hert/ herfstgroentjes/ gratinaardappel/ sausje van port

Zeebaarsfilet/ chutney van tomaat en paprika/ puree van spinazie

Navarin van lams/ raz el hanout/ grotchampignons/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

Fantasie van chocolade: mousse, witte chocolade, Stracciatella

Crème brulée/ kaneel/  vanille-ijs

 

Assortiment kazen « De kaastafel Herk-de-stad » (+6€ in menu)