VOORGERECHTEN
Carpaccio van Haspengouwrund/ groene asperges/ krokante scampi
22€
Ravioloni van kreeft/ romig tuinkruidensausje
23€
Belgische asperges/ gerookte zalm/ dressing van zure room
20€
Carpaccio van rund/ rucola/ parmezaan/ truffeldip
21€
Garnaalkroket “Jean sur mer”/ huisbereide cocktail (1st/2st)
18€/22€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis/ puree van spinazie/ asperges
32€
Klafs-rosé dunne lende/ lentegroentjes/ ovenaardappel
30€
Wangetjes “West-vlees” traag gegaard/ grotchampignons/ friet gebakken in ossewit
28€
Ragout van Franse hoevekip (vol au vent)/ frietjes gebakken in ossewit
24€
NAGERECHTEN
Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room
11€
Aardbeien/ witte chocolade
13€
Crème brûlée/ vanille
12€
Assortiment kazen “De kaastafel Herk-de-stad”
14€