(Combinatie : à la carte, tasting-menu, bistronomie-menu is niet mogelijk per tafel )
VOORGERECHTEN
Asperges “Vlaamse wijze”/ gerookte zalmsnippers
22€
Tortelloni parmigiano/ tomaat/ fijne paprika/ groene kruiden
17€
Carpaccio “haspengouwbeef”/ rucola-olie/ crème van truffel
20€
Garnaalkroket/ tartaar uit eigen keuken/ basilicumdip
19€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis/ witte asperges/ spinazie/ roompuree
32€
Rund USA- center rump/ seizoengroentjes/ wedges gekruid
33€
Tortelloni parmigiano/ tomaat/ fijne paprika/ groene kruiden
24€
Navarin van Iers lams/ Parijse champignons/ frietjes gebakken in ossewit
26€
NAGERECHTEN
Dame Blanche/warme chocolade “Callebaut”
13€
Belgische aardbeien/ luchtige mascarpone
14€
Crème brulée/ vanille-ijs
13€
Assortiment kazen “ De kaastafel Herk-de-Stad “
15€