Kerst & Nieuwjaar

De eindejaarsfeesten staan voor de deur!

Wilt u gezellig thuis vieren met de familie of toch liever bij ons komen genieten? Dat kan!

Afhalen kan op 24 en 31 december.
In het restaurant serveren wij een Kerstmenu op 25 december en een Nieuwjaarsmenu op 1 januari.
Op 31 december kunt u samen met ons van Oud naar Nieuw komen vieren.

Voor ieder wat wils dus. Klik hieronder voor alle details.

Kerstmenu Van Oud naar Nieuw Nieuwjaarsmenu

Afhaalmenu 24/12 Afhaalmenu 31/12

 

Beste Gasten,

Lezen jullie even verder? Je kan er iemand heel erg blij mee maken!

De feestdagen komen eraan…
Voor velen onder ons betekent dit cadeautjes kopen, gezellig samen zijn met familie of vrienden, lekker eten en drinken…
Het is een tijd van geven en krijgen, van genieten en gelukkig zijn…

Zelden staan we er bij stil dat er veel mensen zijn die niet kunnen mee genieten van al dit heerlijks. We beseffen soms niet hoe goed wij het hebben. Voor ons is het heel normaal om tijdens de feestdagen te kiezen voor veel lekkers op ons bord.

Hier bij Le Bouquet Garni staan we erbij stil dat niet iedereen in de Kerstperiode in de mogelijkheid is  om aan een mooie en rijkelijke feesttafel aan te schuiven. Niet iedereen heeft het budget om met de feestdagen uit te gaan eten…  en daarom willen wij iets heel bijzonders doen!

Ik, chef Werner, wil samen met mijn team een aantal mensen gelukkig maken tijdens de Kerstperiode! Het lijkt ons fantastisch om elke dag 2 personen te verwennen in ons restaurant. Mensen die dit verdienen maar die door omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om op restaurant te gaan.

Héél graag willen we elke dag, van Kerstavond 24 december tot en met Nieuwjaarsdag 1 januari een 3-gangen menu voor 2 personen cadeau geven.
Op Kerstavond 24/12 en Kerstdag 25/12 mag telkens iemand voor 2 personen een feestelijk afhaalmenu komen halen.
Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december mogen elke dag 2 personen aanschuiven aan een mooi gedekte tafel en zullen we deze 2 gasten, net zoals al onze andere gasten, in de watten leggen!
Op 31 december en 1 januari geven we nog eens voor 2 personen een feestelijk afhaalmenu cadeau!

 

KEN JIJ IEMAND DIE DIT VERDIENT?
Dan hoef je maar 1 ding te doen! Je hoeft dit bericht niet te delen, je hoeft geen foto te posten en je hoeft geen recensie te schrijven!
Wat ik graag zou willen, is een HANDGESCHREVEN brief waarin jij me vertelt waarom degene die jij kent, dit verdient!!!! Alle brieven (die ik uiterlijk op 20/12 ontvang) zullen door mij gelezen worden. Ik zal degenen die gekozen worden persoonlijk bellen om hen uit te nodigen om bij ons te komen eten of om hun afhaalmenu te komen halen!

Stuur je brief voor 20/12 naar:
Restaurant Le Bouquet Garni
Ridderstraat 1
3800 Sint Truiden

-naar een idee van Jermain De Rozario-